Assemblea de Moviments Socials (AMS) de Mallorca
El Fòrum Social de Mallorca és un espai obert i continu de debat democràtic d’idees, aprofundiment i reflexió, formulació de propostes, intercanvi d’experiències i articulació dels moviments socials, xarxes, ong’s i altres organitzacions de la societat civil de l’illa de Mallorca que s’oposen al neoliberalisme i cerquen, cada una des de la seva perspectiva i sota objectius comuns, la construcció d’una societat que tengui el ser humà com a centre.

El Fòrum Social Mundial 2016, a Montreal

0

El Fòrum Social Mundial 2016, que se celebra enguany a Montreal (Canadà) del 9 al 14 d’agost, amb el lema «Un altre món és necessari. Junt@s és possible», té com a objectiu reunir desenes de milers de persones de grups de la societat civil, organitzacions i moviments socials d’arreu del Planeta que volen construir un món sostenible i inclusiu en el qual cada persona i cada poble ocupi son lloc i pugui fer-n’hi sentir la veu.

El Col·lectiu FSM 2016, des del mes de maig de 2013, reuneix persones que treballen en diverses organitzacions, professionals de planificació d’esdeveniments, artistes, acadèmics i ciutadans que desitgen contribuir a l’organització d’aquest FSM 2016.

Tant si es fa comptes d’acudir a Montreal del 9 al 14 d’agost de 2016, com si no s’hi ha d’anar, s’hi pot participar inscrivint-s’hi. Això permet de crear un compte electrònic des d’on es pot accedir a una xarxa social on es troba tota una gamma d’eines per a promoure l’intercanvi entre els participants, els organismes i els col·lectius que desitgen contribuir a la construcció d’un món millor

El proper Fòrum Social Mundial (FSM), que se celebra del 9 al 14 d’agost de 2016 a Montreal, Quebec, és diferent dels altres, ja que per primera vegada es fa en un país del Nord.

Quina vigència, pertinència i força de transformació té el FSM en el paisatge actual dels canvis mundials? Aquestes i moltes altres preguntes, seria interessant poder debatre-les.

Precisament, els impulsors de l‘FSM (Chico Whitaker, Candido Grzybowski), del Fòrum Social Català (FSCat) (Arcadi Oliveres) i molts altres actors significatius del procés FSM des de 2001 (Susan George), així com d’altres moviments, com el 15M (Juan Carlos Monedero), han de ser a Barcelona del 27 al 30 d’abril en el marc del ”4rt seminari internacional de convivència planetària: CONSTRUIM BIOCIVILITZACIO” que organitza IMAGO, un membre actiu del FSCat des del seu inici.

És una bona oportunitat per a debatre sobre el rol de l’FSM, la situació de l’FSCat i, més allà, sobre l’altre món possible que més que mai és urgent, necessari, ja en marxa i que farem possible entre totes i tots.

Es pot trobar tota la informació i el programa del seminari a la pàgina web següent

Presentació i programa

Acudir a la sala de xats

Activitats passades i futures

Comparteix

Deixa un comentari