Assemblea de Moviments Socials (AMS) de Mallorca
El Fòrum Social de Mallorca és un espai obert i continu de debat democràtic d’idees, aprofundiment i reflexió, formulació de propostes, intercanvi d’experiències i articulació dels moviments socials, xarxes, ong’s i altres organitzacions de la societat civil de l’illa de Mallorca que s’oposen al neoliberalisme i cerquen, cada una des de la seva perspectiva i sota objectius comuns, la construcció d’una societat que tengui el ser humà com a centre.

Federació d’Associacions de Veïns de Palma: Diumenge de l’Àngel, al castell de Bellver

0

Benvolgudes amigues i amics,

Ens plau adjuntar-vos el programa del Diumenge de l’Àngel, i convidar-vos a la tradicional diada ciutadana prevista per al proper dia 3 d’abril al Castell de Bellver.
programafaavv
Amb aquesta edició complim 35 anys organitzant aquesta festa recuperada per la nostra entitat, i per celebrar-ho hem preparat una exposició retrospectiva del quadres que han anunciat el Diumenge de l’Àngel al llarg d’aquest temps. També podreu veure les primeres imatges enregistrades en video de la diada i que daten de l’any 1982.
cartellfaavv
Us esperam a totes i a tots a la cita anual per gaudir de la festa i degustar les darreres panades i rubiols de la temporada…!!!
Rebeu una cordial salutació
Seguiu-nos a través de:  Facebook: Pitjau aquí

Twitter: Pitjau aquí

Comparteix

Deixa un comentari