Assemblea de Moviments Socials (AMS) de Mallorca
El Fòrum Social de Mallorca és un espai obert i continu de debat democràtic d’idees, aprofundiment i reflexió, formulació de propostes, intercanvi d’experiències i articulació dels moviments socials, xarxes, ong’s i altres organitzacions de la societat civil de l’illa de Mallorca que s’oposen al neoliberalisme i cerquen, cada una des de la seva perspectiva i sota objectius comuns, la construcció d’una societat que tengui el ser humà com a centre.

Presentació de la pel·lícula HIJA DE LA LAGUNA, d’Ernesto Cabellos (Perú, 2015)

0

Entrepobles-Mallorca us convida a assistir a l’estrena de la pel·lícula HIJA DE LA LAGUNA el dilluns, 7 de març de 2016 a les 20’30 h a la Sala Augusta de Palma i us agraïm la màxima difusió de l’acte.

ENTREPOBLES ha organitzat l’estrena a l’Estat Espanyol de la pel·lícula “Hija de la Laguna” (Perú, 2015), produïda per Guarango i dirigida per Ernesto Cabellos, a través d’una gira de presentació i conferències durant els mesos de febrer i març de la protagonista de la pel·lícula Nélida Ayay Chilón. La gira recorrerà les ciutats de Tarragona, Vilafranca del Penedès, Madrid, Burgos, Valladolid, Sevilla, València, Alacant… i també arribarà a Palma el dilluns 7 de març, emmarcant l’acte dins la reivindicació del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, i en les lluites per la defensa del territori i del medi ambient.

Aquesta pel·lícula – documental mostra la lluita dels pobles de Perú en la defensa del medi natural amenaçat per la mineria de l’or. Nélida Ayay, una dona andina lluitadora, estudiant, treballadora i defensora dels drets humans de Perú representa a un col·lectiu ampli de dones fortes, amb una doble participació que estan al capdavant en les lluites per la defensa de l’aigua, en les marxes, alçaments, amb un discurs proper, des de la cosmovisió de la dona indígena.

La projecció de la pel·lícula i el col·loqui amb Nélida Ayay ens ajudarà a reflexionar sobre quin cost social i mediambiental té l’explotació minera de l’or, com la nostra manera de viure suposa una amenaça per al planeta, quina responsabilitat tenim en el consum individual i col·lectiu, quina petjada deixam en el territori,…

Entrepobles/Entrepueblos/Entrepobos/Herriarte

Veure tràiler de la pel·lícula:

Segueix-nos a: FaceBook Facebook2 ENTREPOBLES

Twitter: #Hijadelalaguna

Comparteix

Deixa un comentari