Assemblea de Moviments Socials (AMS) de Mallorca
El Fòrum Social de Mallorca és un espai obert i continu de debat democràtic d’idees, aprofundiment i reflexió, formulació de propostes, intercanvi d’experiències i articulació dels moviments socials, xarxes, ong’s i altres organitzacions de la societat civil de l’illa de Mallorca que s’oposen al neoliberalisme i cerquen, cada una des de la seva perspectiva i sota objectius comuns, la construcció d’una societat que tengui el ser humà com a centre.

Taula rodona: Poble Sahrauí, 40 anys d’exili…

0

Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears

sahrauiL’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears convida a la taula rodona “Poble Sahrauí: 40 anys d’exili, 26 anys de cooperació sanitària” que tindrà lloc el divendres 5 de febrer a les 19 hores a l’Auditori del Museu Es Baluard (Plaça Porta Santa Catalina, 10).

A l’acte, organitzat per commemorar els 26 anys dels projectes sanitaris amb el poble sahrauí, comptarem amb la presència del Sr. Mohamed Lamin Mohamed Deddi, Ministre de Salut Pública de la República Àrab Sahrauí Democràtica.

Amb aquest motiu també ha organitzat el mateix dia, un sopar, a les 21 hores, al Restaurant s’Àngel (Plaça de la Porta de Santa Catalina, 9). * Preu 23 €, confirmar assistència abans del dia 1 de febrer a travès d’aquest correu o al telèfon 971.72.88.39.

Aprofita l’ocasió per agrair la col·laboració de totes aquelles persones que han fet possible el desenvolupament d’aquests projectes al llarg de tants d’anys!

Vos hi esperam!

Comparteix

Deixa un comentari