Assemblea de Moviments Socials (AMS) de Mallorca
El Fòrum Social de Mallorca és un espai obert i continu de debat democràtic d’idees, aprofundiment i reflexió, formulació de propostes, intercanvi d’experiències i articulació dels moviments socials, xarxes, ong’s i altres organitzacions de la societat civil de l’illa de Mallorca que s’oposen al neoliberalisme i cerquen, cada una des de la seva perspectiva i sota objectius comuns, la construcció d’una societat que tengui el ser humà com a centre.

Federació d’Associacions de Veïns de Palma: I Jornada de Participació

0

FAAVVFederació d’Associacions de Veïns de Palma

Benvolgudes amigues i amics, l’Assemblea de Moviments de Mallorca organitza una Jornada de Participació amb la finalitat de tenir un primer contacte entre totes les Entitats que formem l’AMS i d’altres interessades, i posar en comú la nostra visió sobre el que esperam de la participació ciutadana compromesa per les actuals institucions així com fer propostes de canvi cap a una nova participació real i compromesa.

Des de Federació us convidam a formar part d’aquesta primera jornada de reflexió i debat que tindrà lloc el proper dissabte dia 23 de gener. (més informació en cartell adjunt)

Cal confirmar assistència….!!

Comparteix

Deixa un comentari