Assemblea de Moviments Socials (AMS) de Mallorca
El Fòrum Social de Mallorca és un espai obert i continu de debat democràtic d’idees, aprofundiment i reflexió, formulació de propostes, intercanvi d’experiències i articulació dels moviments socials, xarxes, ong’s i altres organitzacions de la societat civil de l’illa de Mallorca que s’oposen al neoliberalisme i cerquen, cada una des de la seva perspectiva i sota objectius comuns, la construcció d’una societat que tengui el ser humà com a centre.

Sopar solidari, a Binissalem, de l’ONGD Veïns Sense Fronteres

2
Taula de presidència durant el sopar solidari

Taula de presidència durant el sopar solidari

Qui ha participat en el Sopar solidari anual, que ha organitzat enguany al restaurant de Can Arabí, a Binissalem, l’associació Veïns Sense Fronteres, dissabte 14 de novembre de 2015, ha pogut veure de prop la feina intensa que ha desplegat aquesta ONGD, presidida els darrers 20 any per Jaume Obrador i Soler, gran coneixedor de realitats africanes…

Els principals moments de la trobada queden recollits, amb imatges i veus, en un vídeo breu d’uns 3 minuts de durada, editat per Cecili Buele.

S’hi fa ressò. Sobretot. del missatge que hi trameté al final del sopar la companya congolesa Rosette Mafuta, co-fundadora del grup d’indignats de la República Democràtica del Congo, conegut com a LUCHA, que vol dir LLUITA PEL CANVI, i això sense armes i de forma pacífica, però contundent.

Vol ser-ne un obsequi a l’ONGD mallorquina Veïns Sense Fronteres, pels seus 20 anys d’existència i pel seu treball de sensibilització, cooperació al desenvolupament, pressió en xarxa i denúncia del doble llenguatge de les institucions internacionals.

Comparteix

2 comentaris

  1. M’alegra ben molt poder fer, hores d’ara, el primer comentari a aquesta web que novament s’ha obert, gràcies a la col·laboració eficient de n’Elena Vera, gran professional de BALEARWEB

Deixa un comentari